Абсолютни HEPA филтри

Компанията „БИС-ТРЕЙД“ ООД, е специализирана в продажбата на абсолютни HEPA филтри.

Абсолютните HEPA филтри са отлично решение за почистване на въздуха и задържане на различни частици и алергени. Те осигуряват изключително високо ниво на филтрация и са ефективни при задържането на много малки частици, като например бактерии, вируси, прах, спори и други алергени. Моделите обхващат класовете от E10 до U15, ефективността варира от >85% до >99.9995%.

Компанията „БИС-ТРЕЙД“ ООД предлага широка гама от абсолютни HEPA филтри, които могат да бъдат използвани в различни отрасли, включително в медицината, хранителната промишленост, фармацевтичната индустрия, в производството на полупроводници и други. Може да изберете между стандартните модели и такива, които са с повишен дебит, за работа до температура до 300 градуса.

Всички филтри, които предлагаме, са изработени от висококачествени материали и са съобразени с най-строгите международни стандарти за качество и безопасност. Ние гарантираме, че нашите филтри ще осигурят надеждна защита на вашите клиенти, персонал и продукти. Филтрите са изработени от MDF, галванизирана стомана, неръждаема стомана и алуминий.

Компанията „БИС-ТРЕЙД“ ООД се гордее с дългогодишния си опит в тази област и със задоволство работи с много доволни клиенти в България и в чужбина. Ние винаги сме на разположение да отговорим на вашите въпроси и да ви помогнем да изберете най-подходящите абсолютни HEPA филтри за вашите нужди. Филтрите са сертифицарани според европейския стандарт EN 1822:2010.

Ако искате да научите повече за нашите продукти и услуги, моля свържете с нас директно. Благодарим ви, че избрахте „БИС-ТРЕЙД“ ООД като вашия доставчик на абсолютни HEPA филтри!

Share