Фини филтри

„БИС-ТРЕЙД“ ООД: Най-доброто решение за чист въздух в дома и офиса

Времената са променили своята скорост и животът се променя в един по-бърз и напрегнат ритъм. В тази световна обстановка, здравето и доброто физическо състояние на човека са от ключово значение. Затова е важно да се грижим за качеството на въздуха в нашите домове и офиси. В тази връзка, компанията „БИС-ТРЕЙД“ ООД предлага най-доброто решение – фини филтри. Те обхващат класовете от M5 до F9, съгласно EN 779-2012 или, според новия стандарт ISO 16980-1, от ePM10 до ePM 1.

Фините филтри, предлагани от „БИС-ТРЕЙД“ ООД, са специално проектирани да почистват въздуха от вредни примеси, като прах, микроорганизми и други. Те осигуряват здравословно и чисто околно пространство, което е от съществено значение за здравето на нашите близки и нашето собствено.

Компанията „БИС-ТРЕЙД“ ООД има богат опит в сферата на филтрацията и осигурява качествени фини филтри за всеки вид дом, офис, производство или болница. Те работят с най-добрите производители на филтри, което гарантира най-високото качество на продуктите.

Най-важното нещо е, че фините филтри на „БИС-ТРЕЙД“ ООД не само почистват въздуха, но също така подобряват качеството му. Те могат да пречистят въздуха от неприятни миризми и да го направят благоприятен за работа и живот.

Накратко можем да опишем следните групи фини филтри:

-панелни нагънати филтри за високи температури до 300 градуса

-панелни нагънати филтри за стандартна употреба с метална, пластмасова и картонена рамка

-джобни филтри от различни материи

-енергоспестяващи джобни филтри

-джобни филтри с пластмасова рамка

-джобни филтри с твърди джобове: стандартни, с висок дебит, за висока температура и за когенератори

-фини филтри тип mini pleat  с рамка „MDF“ или с метална рамка: стандартни, за висока температура, и за компресори

Ако търсите надеждно и качествено решение за по-чист въздух във вашите домове, офиси и производствени помещения, „БИС-ТРЕЙД“ ООД е най-добрият избор. С нашите фини филтри можете да бъдете уверени, че сте направили правилния избор за здравето на вас и на вашите близки, като същевременно ще осигурите съществено спестяване от сметките ви за електричество.

Share