Сезонно: Химически препарати за климатични системи и филтрите

Представяме Ви два химически препарати на италианската компания Pineco, които ефективно почистват и освежават климатична система и прилежащите филтри:

  1. CLIMASAN  е бактерициден препарат за климатични инсталации. Премахва микроби и гъби, които причиняват често неприятни миризми, оставяйки освежаващи аромати.Pineco CLIMASAN може да се използва за дезинфекция на всякакви климатични инсталации. Той е напълно безопасен, нетоксичен, антикорозионен и недразнещ (ако се използва в стандартни условия).
  2. EcoFiltri е препарат за филтри и климатични инсталации, който премахва и почиства мазнината от филтри и климатични части.

 

Компанията производител Pineco от Италия е добре позната с високото качество и технологичност на продуктите си. Централата и логистичния център на фирмата са разположени във Верона.

Конкурентната стратегия на Пинеко се базира на иновациите: ключ за големи резултати и постоянен растеж през последните 15 години.

С голямото внимание към качеството на произвежданите продукти, се осигурява отличен продукт на конкурентна цена. С големия си технически опит, Пинеко са надежден партньор на клиентите и в следпродажбения сервиз и дългата експлоатация.

Въздухът, който дишаме е ценен актив! Направете дома или работното си място още по-добра и здравословна среда, в която да прекарвате времето си!

Share